Een goudmijn sluiten doe je niet !

Als je alle verhalen moet geloven die in Roosendaal rondgaan dan hebben de aandeelhouders van Kerkzicht BV een “goudmijn” gesloten. Wat hebben ze gedaan ? Hoe komen ze er bij ? Wat een uilskuikens !

Is er dan niemand die zich afvraagt waarom de eigenaren de “goudmijn” Kerkzicht sluiten ? Van hoor en wederhoor lijkt niemand ooit gehoord te hebben in Roosendaal.

Natuurlijk worden er fouten begaan en moeten die bestraft worden, maar baseer je oordeel altijd op feiten en bewijzen óf oordeel niet !

Een “goudmijn” sluiten doe je niet, zeker niet als die ‘mijn’ wat opbrengt. Je maakt wel continu de afweging tussen kosten en opbrengsten. Tevens kijk je naar je management of die wel in staat zijn, als het nodig is, de broodnodige veranderingen aan te brengen.
Was het niet Einstein die ooit zei: “het toppunt van krankzinnigheid is, steeds hetzelfde blijven doen en toch een ander resultaat verwachten”.

Laten we het erop houden dat de aandeelhouders van Kerkzicht BV voldoende financiële middelen ter beschikking hebben gesteld en de bedrijfsleiding volledig de vrije hand hebben gegeven om er iets moois van te maken. Als datzelfde management dan niet in staat blijkt om er na 2 jaar ook maar iets van te maken en zich daarnaast ook nog niet aan contactuele afspraken houdt, dan rest de aandeelhouders maar 1 ding: sluiten die “goudmijn” voordat er nog meer schade wordt aangericht !

Al vertelt 1 persoon de waarheid en geloven 1000 mensen de leugen, dan nog blijft de waarheid de waarheid. Gelukkig is de waarheid niet onderhevig aan de macht der democratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *